Om HundArena Skövde

HundArena Skövde drivs av Sara Brorsson, mitt center ligger på Mariestadsvägen 98 i Skövde. På adressen finns min träningshall och min butik TassaShop.se. 
Jag är gift med Benny som hjälper mig mycket med min butik och tillsammans lever vi med vår dalmatiner Kompis.

Jag är en pratglad, utbildad beteendeutredare som brinner för livet med hund. Hundar som sticker ut och då framförallt hundar med beteenden som matte och husse kanske inte alltid uppskattar. Det kan handla om osäkerhet och rädslor, drag i kopplet och utfall på promenader.
Jag vill öka förståelsen för de individer som inte är enligt skolboken så att säga. Jag drömmer om att få dig som hundägare att förstå att med små nya tankar kanske livet tillsammans med hund blir roligare, enklare och mer livfullt med gott samarbete och en trygg hund. 
Alla hundar är olika och det är olikheterna som gör hundvärlden så spännande. Om jag får äran att träffa dig och din hund så vill jag att du ska veta att jag ser Er. Jag följer ingen träningsmall utan jag vill att just ni ska få den stöttning och den hjälp just nu behöver. 

Förutom hundar så är löpning, trädgård och svampplockning ett stort intresse. 

Jag äger HundArena Skövde och förutom allt "bakom kulisserna" så håller jag i alla våra kurser.

Är du som jag och brinner för hund? Är du utbildad instruktör? Vill du förändra och hjälpa hundägare? Då kanske du vill jobba hos mig? Maila då till sara@hundarenaskovde.se 

Jag erbjuder också enskild träning för hundar med bekymmer som inte kan hjälpas på kurs på grund om olika orsaker.

Jag är en person med många järn i elden och jag brinner för mitt jobb.
Jag vill alltid utvecklas och jag är en idéspruta.

Jag älskar busiga hundar och en stor glädje för mig är att se hundar och ägare utvecklas tillsammans på HundArena Skövde <3