Information

Nedan följer en förenkling gällande de villkor du godkänner när du anmäler till kurs eller aktivitet hos oss. Du hittar också information om vad som gäller hos oss när du går kurs eller hyr träningshallen för egen träning.

Anmäler du till kurs så kommer du få en kallelse med information inför kursstart. Den skickas ut via mail cirka 1 vecka innan start.

På HundArena Skövde så har vi max 4 deltagare på våra veckokurser och olika tema-träningar (valpkurs, allmänlydnad mm). På hundägarträffar kan det vara flera deltagare då alla de träffarna är utan egen hund.

Har din hund stort behov av utrymme och tycker det är tufft att vara runt okända hundar av någon anledning? Då kanske en vanlig kurs kan bli för svårt och då är enskild träning en bättre väg att gå.

Nya HundArena Skövde på Mariestadsvägen 98 är inte lika stor och det är en av anledningarna till att vi är så få hundar i varje grupp. Men trots så små grupper då kan din hund tycka det är för svårt. Boka gärna en Startup så kan vi ta reda på vilken väg som är rätt för er.

Du bokar via extern bokningssida som du kommer till om trycker på Enskild träning i menyn

När man är hos oss och tränar så försöker vi allt vi kan göra det så bekvämt som möjligt för hunden. Köp gärna en slickmatta i vår butik och en tub belöning så din hund har en lugn sysselsättning när vi har våra genomgångar. Använd kompostgaller för att skärma av om din hund behöver. Vill du få tips och trix inför din första kurs hos oss så anmäl till tema-träningen Att börja kurs. 

När du tränar hos oss, oavsett om du går kurs eller hur vår träningshall, så använder du inte utrustning som är till för att orsaka obehag. Det kan vara halti eller olika typer av så kallade ”antidrag-selar”. Du använder inte heller någon form av koppel eller halsband med helstrypsfunktion. Gäller även retrieverkoppel. 

Att anmäla till kurs, tema-träningar, hundägar-träffar, äventyr eller köpa en tjänst som löper över tid:

När du klickar på slutför köp i kassan så godkänner du villkoren som du kan läsa om i kassan. Nedan är det en förenkling av dem för att du ska vara medveten om vad som gäller.
När du anmäler till en kurs som har flera datum och du väljer startdatum (exempelvis valpkurs) så har du 14 dagars ångerrätt. Anmäler du den 1 augusti kan du ångra din anmälan fram till 14 augusti och du behöver inte betala något.

Vill du ångra din anmälan efter dag 14 måste du betala en administrativ avgift på 640kr.

Är det 14 dagar eller mindre kvar till kursens start så är anmälan bindande och du har inte rätt till någon återbetalning. Oavsett när du anmält.

Anmäler du till en aktivitet som endast är ett tillfälle (alla tema-träningar och hundägarträffar exempelvis) så är anmälan bindande direkt vid anmälan. Du har inte rätt till återbetalning om du inte kan komma.

Har du läkarintyg eller veterinärintyg som beskriver varför du inte kan delta får du tillbaka avgiften minus den administrativa avgiften på 640kr.

Köper du tjänst som löper över flera månader med en månadskostnad så finns ingen ångerrätt. Dessa tjänster är abonnemang och alla är på ett eller annat sätt tidsbestämda.

Månadscoaching löper i minst 4 månader och löper därefter på om du inte säger upp aktivt din sista obligatoriska månad.