• Hos oss är alla välkomna!
  • Vi har något för nästan alla!
  • Frågor? Ring oss!

Aktuella kurser & aktiviteter

En kurs för dig som är nyfiken på Nosework och vill lära din hund att hitta doften Eucalyptus! -> Startdatum: 4 juni kl. 9.30 (FULL) - Startdatum: 15 juli kl. 10.00
2 025 SEK
VIP-grupp med Sara i 4 månader! Individanpassas för alla med fokus på ER! Teman som vi kommer hålla oss runt är följande: - Kontakt och promenader/rörelse - Inkallning - Aktiviteter i olika former, små och stora - Stadga och fokus -> Startdatum: 6 augusti kl. 9.30 (alla datum och tider hittar du om du klickar in och scrollar ner)
1 549 SEK
Kantarellsök är en trevlig och rolig aktivering för hundarna. Att använda nosen och lära hunden att söka kantarell är både nyttig för hunden och för den som tycker om kantarell så är det gott. -> Startdatum: 15 juli kl. 13.00
2 150 SEK
Datum: 17 augusti kl. 9.30 - 16.30 Älskar du trickträning? Eller tycker du att det är riktigt roligt att pilla med detaljer och fopositioner? Välkomna till en heldag där vi fokuserar på hundsporterna Freestyle och Heelwork to Music.
1 995 SEK
Vill ni bli mer säkra på inkallning och få er hund att stanna bättre så är detta en kurs för er. -> Startdatum: 4 juni kl. 13.00 Du hittar alla datum och tider när du klickat in och scrollar ner. Passar alla hundar i alla åldrar!
1 995 SEK

Kamphundhelg med Irene Westerholm

Helgen 30/9 - 1/10 kommer äntligen Irene Westerholm till HundArena Skövde och håller sin fantastiska helg om och för kamphundar! Du kan delta med eller utan hund. Klicka in och läs allt du behöver veta!
3 450 SEK
30 september kl. 14.00 med Irene Westerholm Hundarna med mycket muskler väcker åsikter var än de går. Som hundägare kanske du går omvägar, som kamphundsägare kanske du möts med avsky. Men vad är sanning och vad är myt? Hur kommer det sig att dessa, en gång i tiden hyllade nationalsymboler och nannydogs, idag är förbjudna på sina håll runt om i världen? Välkommen på föreläsningen som rätar ut dina frågetecken, oavsett om du gillar eller ogillar de korthåriga-mellanstora-muskulösa hundarna!
395 SEK